Primii pasi de urmat dupa crearea contului de performer incepator - sfaturi videochat de acasa Imediat dupa ce ati creat contul si acesta a fost validat de administratorii LiveJasmin este necesar sa adaugati o poza de profil mai inainte sa intrati prima data in free chat. Poza trebuie sa fie 4:3 ratio. Pentru poze cat mai reusite si cu rata mare de acceptare de catre administratorii LiveJasmin incercati sa realizati pozele intr-o zona cat mai luminata sau cu lumina cat mai intensa. Tot inainte sa intrati in free chat, adaugati intre 4 si 6 fotografii in galeria de profil.
Adult Online Job - locuri de munca online pentru adulti ; munca la domiciliu
videochat tepeinformatii suplimentare videochatpublicitate pe sitetermeni si conditii    

Primii pasi de urmat dupa crearea contului de performer incepator - sfaturi videochat de acasa « înapoi
Primii pasi de urmat dupa crearea contului de performer incepator - sfaturi videochat de acasa

Imediat dupa ce ati creat contul si acesta a fost validat de administratorii LiveJasmin (de la cateva minute la cateva ore; de regula veti primi si un email de confirmare validare pe adresa de email pe care ati creat contul) este necesar sa adaugati o poza de profil mai inainte sa intrati prima data in free chat.

Poza trebuie sa fie 4:3 ratio. Daca aparatul foto / camera video a dvs. nu le realizeaza astfel, le puteti "prelucra" cu un soft. Ex. FastStone Photo Resizer - se poate downloada de aici - http://www.faststone.org/FSResizerDownload.htm . Dupa ce il instalati, exista functia "Crop" unde puteti gasi optiunea de aspect ratio 4:3.

Pentru poze cat mai "reusite" si cu rata mare de acceptare de catre administratorii LiveJasmin incercati sa realizati pozele intr-o zona cat mai luminata sau cu lumina cat mai intensa (mai multe becuri aprinse, un reflector etc). Daca nu va "descurcati" cu prelucrarea pozelor, trimiteti pozele pe adresa de email contact[at]AdultOnlineJob.com - le vom prelucra noi gratuit pentru dvs. - vi le trimitem inapoi pe email pentru a le adauga pe website.

In al doilea rand, tot inainte sa intrati in free chat, adaugati intre 4 si 6 fotografii in galeria de profil. Pe cat se poate este bine ca pozele sa fie diferite (poza integral din fata, poza integral din spate, poza cu bust, poza cu fata etc.) si sa reflecte o latura vesela sau melancolica a dvs. si nu trista sau suparata. Pozele trebuie sa fie cat mai sugestive (daca contul este creat in categoria Girl / fata, nu realizati toate pozele nud) si in format 4:3 (ca in maniera prezentata mai sus).

In al treilea rand, este bine de stiut, ca primele minute dupa intrarea in free chat sunt inregistrate de LiveJasmin pentru Video Teaser. In aceste minute este bine sa zambiti, sa va asezati in fata camerei video in "unghiul" in care credeti ca "aratati" cel mai bine etc. Acest video se va afisa membrilor LiveJasmin cand nu sunteti online, nu sunteti disponibila sau in private chat. Este recomandabil sa aveti o camera HD si sa activati si TwoWayAudio.

In al patrulea rand: fiecare membru nou inregistrat pe LiveJasmin beneficiaza de o perioada de "gratie" / "promotionala" de 240 de minute in free chat sau 90 de minute in Private Chat la tariful de 0,98$/minut. In acest mod performerul se poate face remarcat si atrage mai multi membri in free chat / private chat si crea membri stabili. Tocmai pentru a "spori" aceasta "remarcare" a modelului se adauga poza la profil imediat dupa crearea contului si inainte de intrarea in free chat (90% dintre modele nu adauga de la inceput poza de profil). Astfel, orice membru LiveJasmin cand va cauta in categoria modele noi cu tariful de 0,98$/minut, va vedea o poza care "iese in evidenta" in multitudinea de "Jasmin model logo". Deci, profilele noi cu poza vor avea multi mai multi membri in free chat / private chat.

Dupa expirarea perioadei promotionale de 0,98$ va trebui sa fixati un tarif intre 1,99$/minut si 3,99$/minut. Majoritatea modelelor il stabilesc la 1,99$/minut, cel mai mic. Dvs. decideti ce tarif stabiliti DUPA numarul de membri pe care i-ati avut in free chat / private chat in perioada promotionala. Daca ati avut in free chat / private chat foarte multi membri, incercati in prima saptamana un tarif de 2,99$ sau 3,99$. Daca ati avut mai putini membri in free chat / private chat ramaneti la tariful cel mai mic, 1,99$/minut. Daca ati stabilit un tarif mai mare in prima saptamana si nu ati avut mai multi membri in private chat, reveniti la 1,99$/minut.

In al cincilea rand, foarte importante sunt orele la care doriti sa fiti prezenta online pe LiveJasmin. In primele luni (3 - 4) se "creeaza" clientii stabili. De aceea este bine sa fiti intre 6 si 8 ore zilnic online pe LiveJasmin in aceasta perioada, mereu la aceleasi ore. Daca nu stiti ce ore vi se potrivesc, incercati intervalul orar 24.00 seara - 09.00 dimineata (ora Romaniei). Este perioada cea mai accesata a website-ului pentru vorbitorii de limba engleza. Chiar daca veti fi disponibila in free chat / private chat si la alte ore, nu uitati sa fiti prezenta si in orele pe care vi le stabiliti ca "permanente".

Daca doriti sa lucrati ca performer pe Live Jasmin puteti urma procedura de inregistrare explicata pas cu pas aici - click pentru informatii . Daca doriti sa va inregistrati direct dati click pe butonul aplica.


*** Daca totusi nu reusiti sa va inscrieti cu informatiile prezentate si doriti ajutor suplimentar pentru inscriere va rugam sa ne contactati la contact[at]AdultOnlineJob.com si va vom indruma pas cu pas pentru crearea contului de performer. Suportul este asigurat inclusiv prin Yahoo Messenger.

*** Daca v-ati inscris pe Live Jasmin prin intermediul site-ului nostru si doriti ajutor suplimentar va rugam sa ne contactati la contact[at]AdultOnlineJob.com unde sa mentionati id-ul sau numele dvs. de performer si problema intalnita.

*** Nota: la adresa de email inlocuiti [at] cu @

*** Dupa ce v-ati inscris pe Live Jasmin nu uitati sa ne trimiteti un email cu ID-ul dvs. de performer pentru a primi o parola si a putea accesa sfaturi, trucuri si alte raspunsuri la intrebarile trimise catre noi de alti performeri Live Jasmin, astfel dvs putand evita situatiile similare. Pentru a accesa aceste articole - »»» click aici «««

*** Va recomandam sa cititi si: (nu necesita autentificare)
- Pas cu pas creare cont de videochat la domiciliu pentru Live Jasmin, se incheie contract de munca
- Castiguri ale modelului - performerului de videochat de acasa incepator pe LiveJasmin. Sfaturi model incepator
- Sfaturi LiveJasmin pentru videochat acasa - trucuri la inregistrare gratuite - fete, baieti, cupluri
- Info: LiveJasmin, nr. 1 in materie de castiguri si trafic pentru modele cupluri, fete, baieti, gay

* Adaugă oferta la favorite
* Trimite oferta pe Yahoo Messenger
* Trimite oferta pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

« înapoi
ID: pass:
meniu: • videochat tepeinformatii suplimentarepublicitate pe sitetermeni si conditiilink exchange    
Acest site contine informatii despre joburile pentru adulti si este dedicat exclusiv persoanelor de peste 18 ani ! NU SUNT PERMISE preluarea articolelor / textelor prezentate pe Adult Online Job de catre alte website-uri fara acordul scris al Adult Online Job si al companiei detinatoare a acestui website. © 2009 Adult Online Job. Toate drepturile rezervate.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Software