Creare cont LiveJasmin videochat online - trucuri inregistrare gratuite - fete, baieti, cupluri Creare cont LiveJasmin videochat online - trucuri inregistrare gratuite - fete, baieti, cupluri. Sfaturi pentru performeri videochat, baieti, fete, cupluri, lesbian, gay, transexuali, mamici, bunici si bunicute care doresc sa se inscrie ca noi modele videochat online. In aceasta pagina veti gasi cateva trucuri gratuite pentru cei ce doresc sa devina performeri videochat Livejasmin, si nu numai. Alegerea numelui de performer / model videochat LiveJasmin.
Adult Online Job - locuri de munca online pentru adulti ; munca la domiciliu
videochat tepeinformatii suplimentare videochatpublicitate pe sitetermeni si conditii    

Creare cont LiveJasmin videochat online - trucuri inregistrare gratuite - fete, baieti, cupluri « înapoi
Creare cont LiveJasmin videochat online - trucuri inregistrare gratuite - fete, baieti, cupluri

Creare cont LiveJasmin videochat online - trucuri inregistrare gratuite - fete, baieti, cupluri. Sfaturi pentru performeri videochat, baieti, fete, cupluri, lesbian, gay, transexuali, mamici, bunici si bunicute care doresc sa se inscrie ca noi modele videochat online.

Procedura de inregistrare, pas cu pas, este explicata aici - click pentru informatii.

Informatii despre sistemul de videochat LiveJasmin este prezentat aici - click pentru informatii.

In aceasta pagina veti gasi cateva trucuri gratuite pentru cei ce doresc sa devina performeri videochat Livejasmin, si nu numai. Mai multe trucuri, sfaturi si raspunsuri pot fi accesate aici - click pentru informatii. Acestea sunt disponibile numai performerilor LiveJasmin inregistrati prin acest website, AdultOnlineJob.Com

Alegerea numelui de performer / model videochat LiveJasmin

Cand veti incerca sa va alegeti un nume de performer veti observa ca mai toate variantele incercate de dvs. sunt deja utilizate de alte modele. Aceasta deoarece, ca performeri LiveJasmin, sunt inregistrati cateva zeci de mii - baieti, fete, cupluri, lesbiene, gay, femei mature, transexuali etc. Numarul mare de performeri inscrisi nu trebuie sa va descurajeze, ci dimpotriva, este o dovada ca sistemul LiveJasmin functioneaza.

Sfat: scrieti numele de performer dorit de dvs. cu adaugarea cifrei zero in fata; sau cu doi de zero.

Explicatie: afisarea standard a performerilor in diverse listari este in ordine alfabetica.

Sfat: este de preferat ca numele de performer sa prezinte o calitate a dvs. si nu un nume.

Explicatie: este necesara o imagine cat mai seducatoare a modelului si prin intermediul unui astfel de nume de performer sunt mult mai multe sanse sa fiti abordati / abordate.

Important: alegeti-va un nume de model IN LIMBA ENGLEZA (NU ROMANA).

Puteti combina una sau mai multe dintre urmatoarele cuvinte si nume:
- 00, 69, 2u, 4play, adorable, amor, anal, angel, as, ass, baby, babe, bella, belle, best, big, biggest, blondy, blue, boos, boobs, booty, busty, but, candy, charming, chocolate, crazy, cum, cutie, desire, deville, dirty, diva, divine, doll, dream, eden, elegant, eyes, honey, hot, fairy, fire, flirt, girl, heart, incredible, kiss, lips, little, look, lady, love, lovely, magic, model, miss, mistress, naked, orgasm, party, passions, pleasure, pink, pretty, porn, pussy, queen, rosse, school, shampane, sensual, sex, sexy, seen, show, slut, squirt, sugar, sunshine, star, sweet, tease, teen, tigress, tits, touch, vip, virgin.
- Alesia, Alisa, Alise, Angel, Anna, Barbie, Brianna, Deeana, Erika, Hellen, Karina, Katherine, Katty, Kelly, Kitty, Lara, Megan, Marie, Mia, Monique, Nicole, Izabelle, Janet, Jennifer, Jessica, Jessie, Nancy, Pamela, Patricia, Sandra, Sarra, Sarah, Sophia, Sophie, Tory, Vanessa.

Exemple de nume de performeri: 00SexyTeen, 00BigBoosX, 00HotAssX, 00SweetTitsX etc. IMPORTANT: numele de model sa nu se termine in litera "s" - altfel contul va fi respins - "s" este pluralul in limba engleza si nu este acceptat la conturi noi


Stabilirea imaginii principale din profilul public

Este foarte important de stiut: poza principala din profil va fi vizualizata pe toate website-urile apartinand LiveJasmin (Joyourself, LivePrivates, CameraBoys, MaturesCam, LiveSexAsian, MyCams, LiveSexAwards, MyTrannyCams etc.) si afiliatilor care promoveaza LiveJasmin. Este recomandat ca aceasta poza sa atraga cat mai mult atentia, sa se evidentieze fata de celelalte.

Sfat: poza cu fundal colorat (rosu aprins, galben, portocaliu, roz, albastru aprins) realizata de preferinta cu aparat foto digital care sa aiba posibilitatea unor retusuri de culoare, lumina, contrast, decupare etc. Poza adaugata la profil nu poate fi editata (nu este permis) dar, cu o camera digitala cu diverse functii din cele mentionate anterior, puteti avea o poza principala de profil foarte vizibila.

Explicatii: poza principala se afla in listarile a multor website-uri, cu fundaluri de regula standard. Astfel, cu o imagine cu un fundal diferit de cel al website-ului unde este listata poza dvs. veti avea mai multe sanse sa fiti abordat / abordata.

Poze recomandate a fi adaugate la profilul public

Pentru un succes cat mai mare este necesar sa includeti si cel putin o poza cu dvs. integral din fata, o paza cu dvs. integral din spate, o poza cu bustul si una doar cu fata. In aceste poze este, de preferinta, sa fiti cat mai surazatori, melancolici etc. si nu tristi sau suparati (rata de abordare este mult mai mare) . Cu cat este mai atractiva / sugestiva poza cu atat este mai bine.

Mai multe informatii despre cum sa realizati poze profesionale pentru profil sunt disponibile aici - click pentru informatii - si doar performerilor LiveJasmin inregistrati prin acest website, AdultOnlineJob.Com

Textul din pagina personala: About me / What turns me on / What turns me off

Aceasta pagina este afisata vizitatorilor websiteurilor in momentul in care dvs. nu sunteti live sau celor care doresc sa o acceseze chiar daca sunteti online, pentru a-si face o impresie despre dvs. Desi nu este o pagina foarte vizitata, aceasta poate totusi sa atraga multi clienti care sunt interesati de ceva anume si viziteaza astfel de pagini de prezentare a performerilor. De aceea este recomandabil sa completati profilul dvs. cat mai bine. (aceste informatii pot fi modificate de dvs. oricand doriti)

Mai multe informatii despre modul de completare a zonelor About me / What turns me on / What turns me off sunt disponibile aici - click pentru informatii - si doar performerilor LiveJasmin inregistrati prin acest website, AdultOnlineJob.Com

Teaser Video din pagina personala

Teaserul Video se afiseaza, fie cand nu sunteti online in pagina personala a performerului, fie cand acceptati free chat doar din partea membrilor websiteului, nu si a vizitatorilor. Un Teaser Video bun este acela care il face pe vizitator / membru sa va caute cand veti fi online in free chat.

Mai multe informatii despre cum sa creati un Teaser Video bun / atractiv sunt disponibile aici - click pentru informatii - si doar performerilor LiveJasmin inregistrati prin acest website, AdultOnlineJob.Com

Modul de realizare a transmisiei video chatului

Este recomandabil sa aveti o camera video HD si sa activati TwoWayAudio (acesta din urma doar daca stiti sa conversati in limba engleza macar la nivel mediu). Sesiunile de videochat HD + TwoWayAudio sunt, de regula, mult mai lungi decat un videochat clasic.

Mai multe informatii despre transmisia video sunt disponibile aici - click pentru informatii - si doar performerilor LiveJasmin inregistrati prin acest website, AdultOnlineJob.Com

Daca doriti sa lucrati ca performer pe Live Jasmin puteti urma procedura de inregistrare explicata pas cu pas aici - click pentru informatii . Daca doriti sa va inregistrati direct dati click pe butonul aplica.


*** Daca totusi nu reusiti sa va inscrieti cu informatiile prezentate si doriti ajutor suplimentar pentru inscriere va rugam sa ne contactati la contact[at]AdultOnlineJob.com si va vom indruma pas cu pas pentru crearea contului de performer. Suportul este asigurat inclusiv prin Yahoo Messenger - adultonlinejob1[at]yahoo.ro. De asemenea, veti primi si un e-book (carte virtuala) cu toti pasii necesari de urmat si printsceen-uri pentru fiecare pas.

*** Nota: la adresa de email inlocuiti [at] cu @

*** Daca v-ati inscris pe Live Jasmin prin intermediul site-ului nostru si doriti ajutor suplimentar va rugam sa ne contactati la contact[at]AdultOnlineJob.com sau id messenger adultonlinejob1[at]yahoo.ro unde sa mentionati id-ul sau numele dvs. de performer si problema intalnita.

* Adaugă oferta la favorite
* Trimite oferta pe Yahoo Messenger
* Trimite oferta pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

« înapoi
ID: pass:
meniu: • videochat tepeinformatii suplimentarepublicitate pe sitetermeni si conditiilink exchange    
Acest site contine informatii despre joburile pentru adulti si este dedicat exclusiv persoanelor de peste 18 ani ! NU SUNT PERMISE preluarea articolelor / textelor prezentate pe Adult Online Job de catre alte website-uri fara acordul scris al Adult Online Job si al companiei detinatoare a acestui website. © 2009 Adult Online Job. Toate drepturile rezervate.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Software