Info: LiveJasmin, nr. 1 in materie de castiguri si trafic pentru modele cupluri, fete, baieti, gay De ce nr. 1 pentru performeri !? Castigi peste <span class=h1><blink>4000 euro / luna</blink></b></span> de acasa. Fara sef. Live Jasmin este nr. 1  in materie de trafic pentru website-urile de videochat, lucru, de altfel, foarte important pentru performeri. In zadar se ofera foarte mult per minut de alte website-uri daca traficul acestora este infim iar timpul petrecut pe aceste website-uri este pierdut. Live Jasmin este nr. 1 si in ceea ce priveste numarul de modele active prezente pe websitt
Adult Online Job - locuri de munca online pentru adulti ; munca la domiciliu
videochat tepeinformatii suplimentare videochatpublicitate pe sitetermeni si conditii    

Info: LiveJasmin, nr. 1 in materie de castiguri si trafic pentru modele cupluri, fete, baieti, gay « înapoi
Info: LiveJasmin, nr. 1 in materie de castiguri si trafic pentru modele cupluri, fete, baieti, gay

De ce nr. 1 pentru performeri !?

Castigi peste 4000 euro / luna de acasa ca performer adult sau non adult, dupa vointa dvs. Fara sef.

Live Jasmin este nr. 1 in materie de trafic pentru website-urile de videochat, lucru, de altfel, foarte important pentru performeri. In zadar se ofera foarte mult per minut de alte website-uri daca traficul acestora este infim iar timpul petrecut pe aceste website-uri este pierdut.

Live Jasmin este nr. 1 si in ceea ce priveste numarul de modele active prezente pe website ceea ce este o garantie a castigurilor care pot fi obtinute. Fara un castig lunar decent modelele s-ar muta pe alte website-uri.

Live Jasmin este nr. 1 si in ceea ce priveste numarul de clienti atrasi de website, peste cateva milioane lunar.

Inscrierea pe LiveJasmin este in limba romana iar contul este validat relativ repede raportat la alte website-uri de profil.

Live Jasmin are o interfata prietenoasa, usor de navigat, atat pentru performeri cat si pentru clienti.

Suportul LiveJasmin este ireprosabil, 24/7, cu raspunsuri prompte oferite la problemele ridicate prin sistemul de ticketing sau prin intermediul forumului.

LiveJasmin iti permite sa-ti stabilesti singur tarifele pentru care lucrezi, perioadele in care lucrezi si ii poti lasa sa te vada numai pe cei cu care doresti tu sa interactionezi.

Livejasmin face plata la doua saptamani printr-o modalitate agreata de tine: transfer bancar, cec, card Paxum. Cardul este creat gratuit la prima plata catre performer.

Plata poate fi primita incepand de la 100 usd pe card. Cardul poate fi utilizat pentru extragerea de bani la orice bancomat din lume.

Ca performer poti recomanda website-ul LiveJasmin si castiga bani din afiliere.

Daca doriti sa lucrati ca performer pe Live Jasmin puteti urma procedura de inregistrare explicata pas cu pas aici - click pentru informatii . Daca doriti sa va inregistrati direct dati click pe butonul aplica.


*** Daca totusi nu reusiti sa va inscrieti cu informatiile prezentate si doriti ajutor suplimentar pentru inscriere va rugam sa ne contactati la contact[at]AdultOnlineJob.com si va vom indruma pas cu pas pentru crearea contului de performer. Suportul este asigurat inclusiv prin Yahoo Messenger - adultonlinejob1[at]yahoo.ro . De asemenea, veti primi si un e-book (carte virtuala) cu toti pasii necesari de urmat si printsceen-uri pentru fiecare pas.

*** Daca v-ati inscris pe Live Jasmin prin intermediul site-ului nostru si doriti ajutor suplimentar va rugam sa ne contactati la contact[at]AdultOnlineJob.com sau id messenger adultonlinejob1[at]yahoo.ro unde sa mentionati id-ul sau numele dvs. de performer si problema intalnita.

*** Nota: la adresa de email inlocuiti [at] cu @

*** Dupa ce v-ati inscris pe Live Jasmin nu uitati sa ne trimiteti un email cu ID-ul dvs de performer pentru a primi o parola si a putea accesa sfaturi, trucuri si alte raspunsuri la intrebarile trimise catre noi de alti performeri Live Jasmin, astfel dvs putand evita situatiile similare. Pentru a accesa aceste articole - »»» click aici «««

* Adaugă oferta la favorite
* Trimite oferta pe Yahoo Messenger
* Trimite oferta pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

« înapoi
ID: pass:
meniu: • videochat tepeinformatii suplimentarepublicitate pe sitetermeni si conditiilink exchange    
Acest site contine informatii despre joburile pentru adulti si este dedicat exclusiv persoanelor de peste 18 ani ! NU SUNT PERMISE preluarea articolelor / textelor prezentate pe Adult Online Job de catre alte website-uri fara acordul scris al Adult Online Job si al companiei detinatoare a acestui website. © 2009 Adult Online Job. Toate drepturile rezervate.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Software